Kontakt os her // Besøg os på Facebook

​Kontakt os i dag for et uforpligtende besøg på telefon: 28 55 65 47

​Montering af døre og vinduer i Nordsjælland

Hos J.C. Pedersen & Co er vi gode til mange ting. En af disse er montering af døre og vinduer. Døre og vinduer er noget af det, der bare skal fungere. Hvis vinduet ikke kan åbnes eller døren er ved at falde af hængslerne, er det værd at få gjort noget ved det.

Man kan også få brug for reparation af vindue eller dør, hvis man for eksempel har været udsat for indbrud. Vi kan klare alt inden for døre og vinduer, og vi arbejder for både private, erhvervs- og kommunale kunder i Helsingør, Gentofte og Hørsholm.

Reparation af vindue og dør

Der kan være mange grunde til, at der er behov for reparation af vindue eller døre. Uanset hvad får du med os en helhedsløsning: vi løser ikke kun problemet, men sørger for, at alt er i orden. For eksempel hvis en fuge gaber, klarer vi også den.

Er der brug for en anden håndværker i projektet med renovering eller montering af døre og vinduer, står vi gerne for totalentreprisen – hvad enten det gælder tage, døre eller vinduer.

Vi hjælper dig med montering af døre og vinduer

Når du vælger os, får du en pålidelig og kompetent samarbejdspartner. Rådgivning er en stor del af vores arbejde, og vi deler gerne ud af vores viden omkring døre og vinduer.

Vil du høre mere om reparation eller montering af døre og vinduer hos os, kan du kontakte os direkte på telefon 28 55 65 47. 

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

Rådgivning

Byggestyring

Entrepriser

Tilbygning

Værktøj og beslag

Diverse byggematerialer

J.C. Pedersen & Co.

Pontoppidansvej 20

3000 Helsingør

Telefon: +45 28 55 65 47

jcp@jacobcarlpedersen.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.