Kontakt os her // Besøg os på Facebook

​Kontakt os i dag for et uforpligtende besøg på telefon: 28 55 65 47

Tagentreprise og tagreparation

Et tag er hver dag udsat for både vind og vejr. Derfor er det ikke underligt, at det en gang imellem kan blive nødvendigt at gennemgå taget for eventuelle skader. Ved at gennemgå taget jævnligt kan man opdage små problemer, før de udvikler sig og bliver til store skader.

Hos J.C. Pedersen & Co. har vi specialiseret os i tagentreprise og tagreparation. Vi udfører vores arbejde med tagreparation og tagentreprise for alle kunder i Hørsholm, Helsingør og Gentofte.

Pas på taget med tagentreprise

Vi hjælper dig med at passe på dit tag. Med vores tagentreprise får du en grundig gennemgang af dit tag, hvor vi tjekker efter for alle slags små problemer. Er det nødvendigt, udfører vi en tagreparation.

Vores håndværkere er vant til denne slags arbejde med tagreparation og -entreprise, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan udføre tagreparation og udbedre de skader, der eventuelt måtte være på taget.

Få et tilbud på tagreparation i dag

Vil du have en gennemgang af dit tag? Vi udfører en grundig gennemgang og eventuel tagreparation, hvorefter vi kan give dig et indtryk af tagets tilstand. Vil du høre mere om vores tilbud på tagentreprise og tagreparation, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 65 47

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

Rådgivning

Byggestyring

Entrepriser

Tilbygning

Værktøj og beslag

Diverse byggematerialer

J.C. Pedersen & Co.

Pontoppidansvej 20

3000 Helsingør

Telefon: +45 28 55 65 47

jcp@jacobcarlpedersen.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.