Kontakt os her // Besøg os på Facebook

​Kontakt os i dag for et uforpligtende besøg på telefon: 28 55 65 47

​Vinduesudskiftning for private, kommunale og erhvervskunder

Hos J. C. Pedersen & Co har vi stor erfaring inden for alt, hvad der har med vinduesudskiftning at gøre. Vi har udført vinduesudskiftninger for både private, erhvervs og kommunale kunder i både Gentofte, Hørsholm og Helsingør.

Vi kan arbejde med langt de fleste slags vinduer og tager, med hensyn til vinduesudskiftning, udgangspunkt i dine ønsker som kunde. Hvis du har brug for rådgivning omkring vinduesudskiftning, deler vi også gerne ud af vores viden inden for og kendskab til området.

Vi arbejder med vinduesudskiftning i helheder

Vi udfører helhedsløsninger, også når det kommer til vinduesudskiftning. Det betyder, at vi ikke bare udskifter vinduet og kalder arbejdet for klaret. Hvis der er andet, der vækker vores opmærksomhed, klarer vi også det, så alt er i orden, når vi går hjem.

Hvis der er brug for, at andre håndværkere også kommer ind over arbejdet, står vi gerne for totalentreprisen. Det betyder, at vi står for kommunikation og planlægning mellem arbejderne, så du ikke skal tænke på det. Det tilbyder vi både med hensyn til vinduesudskiftning og andre af vores services.

Brug for en vinduesudskiftning?

Så håber vi, at du vælger os. Vil du høre mere om vores tilbud om vinduesudskiftning, kan du kontakte os direkte på telefon 28 55 65 47.

​Indhent gratis byggetilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring​

Rådgivning

Byggestyring

Entrepriser

Tilbygning

Værktøj og beslag

Diverse byggematerialer

J.C. Pedersen & Co.

Pontoppidansvej 20

3000 Helsingør

Telefon: +45 28 55 65 47

jcp@jacobcarlpedersen.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.